Airco vullen Amstelveen is dicht maar airco-vullen-aalsmeer.nl is open

Ga naar airco-vullen-aalsmeer.nl om meteen geholpen te kunnen worden.

Wat kost het vullen of een airco servicebeurt nou precies? En welke dienst moet je kiezen? Eerst maar even weten welk type koudemiddel je hebt, R134a of het nieuwere 1234yf? Het staat als het goed is op een stickertje onder je motorkap maar als je die niet kunt vinden dan is de vuistregel, auto's met bouwjaar 1993-2016 hebben dan het R134a en auto's na 2016 of hybride auto's hebben het nieuw gas 1234yf.

En dan welke service, nou standaard is goedkoopste aircoservice beurt van € 79,-, (is met R134a en dat is het goedkoopste gas) dan heb je nog een optie voor € 10,- extra voor het laten toevoegen van UV vloeistof als je vermoed dat je een klein gaatje in je systeem hebt en dan heb je nog voor € 30,- extra de optie voor airco cleaning, tegen muffe en vieze lucht en vrij gemaakt van bacteriën en virussen.

airco-vullen-aalsmeer.nl is OPEN

Airco vullen is heel verstandig want elk jaar verliest de airco van je auto gemiddeld 10% aan koudemiddel. Een airco koudemiddel is er niet alleen om te koelen maar dient ook als smeermiddel. Airco service beurten zijn er dus niet voor niets.

Autobezitters denken vaak ten onrechte dat de airco in hun auto onderhoudsvrij is, dit is niet zo airco onderhoud is van groot belang en kan u veel geld besparen.

Standaard wordt aanbevolen om uw airco 2-jaarlijks te laten onderhouden en bij te vullen. U kunt dit eenvoudige klusje natuurlijk bij een dealer laten doen, maar dat is vaak 2x zo duur.

Ga naar airco-vullen-aalsmeer.nl om meteen geholpen te kunnen worden.

€ 79,- voor Airco vullen met R134a koudemiddel (bouwjaren 1993-2016)

We servicen uw auto airco tegen het zeer aantrekkelijk tarief van € 79,- voor het standaard R134 koudemiddel (tot 500 gram koudemiddel, daarna 5 euro per 50 gram extra, mocht dit nodig zijn dan krijgt u dit vooraf te horen.).

€ 119,- voor Airco vullen met 1234yf koudemiddel (bouwjaren 2016-heden)

En met het nieuwste (en voor het klimaat betere maar uiteraard weer veel duurdere) koudemiddel 1234yf vullen we de airco van uw auto tegen het laagste tarief van Nederland voor € 119,- (tot 250 gram koudemiddel, daarna 10 euro per 50 gram extra).

Klik hier voor snelle airco service in Amstelveen (nu Aalsmeer)

Wees dus slim en loop geen risico op kapotte onderdelen en doe de airco check. Twijfel je of je systeem lekkage heeft, vraag dan om UV- of Fluor-vloeistof aan je koudemiddel toe te voegen voor € 10,- extra en je kan daarna met een UV bril precies zien waar het probleem zit zodat je geen onnodige dure onderdelen hoeft te vervangen als dat niet nodig is.

Of maak voor € 30,- extra uw airco virusvrij met een cleaning-combideal van aircoservice + cleaning van de airco zodat u geen last heeft van bacteriën

Geen speciale airco service beurt aanbiedingen van zoveel voor zoveel, nee altijd de scherpste lage prijzen.

Is de condensor of de pomp stuk, of een ander airco probleem? Wij onderzoeken de problemen en indien nodig repareren wij de airco na uw akkoord van onze offerte, dus nooit onverwachte kosten.

Ga meteen naar de online agenda tool om uw airco bijvullen afspraak online in te plannen in slechts 5 klikken

Airco-service-beurt duurt gemiddeld 45-60 min

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00..

Geen plek in de agenda van Amstelveen? Ga dan naar airco-vullen-aalsmeer.nl om meteen geholpen te kunnen worden